Kenapa Pelajar Melayu Kurang Berdaya Saing

Ketahui Bagaimana Cara Mengatasinya

Buku Tamu

Assalamualaikum

Seekor Ikan Anak Tenggiri

Sedang Bermain Dalam Perigi

Sepatah Kata Penganti Diri

Sebagai Bekal Semua Disini

42 Respons to “Buku Tamu”

  1. yudi said

    Assalamu’alaikum. salam kenal. saya dari Indonesia

  2. smartz said

    Waalaikumsalam, selamat berkenalan, terima kasih kerana sudi melawat blog saya

  3. baloot said

    a’kum. helo..

    salam perkenalan dari rakan blogger semalaysia. im from KL.

    blog ni mmg bagus tajuk2 nya. boleh memupuk motivasi sedikit sebanyak di kalangan pelajar melayu.

  4. P2..DotCom said

    Blog yang menarik, teruskan usaha anda memberi motivasi diri untuk pelajar melayu.

    Hisham;
    P2..DotCom Founder
    http://www.promoprosper.com

  5. Khai said

    Assalamualaikum..
    Bagus2.. Blog mcm ni lah yang kami cari..

  6. senjahati said

    salam kenal..blog yang cukup menarik & boleh jadi panduan kepada bakal guru seperti saya..cukup tertarik dengan tajuk-tajuk yang dipersembahkan secara bersahaja..semoga terus memaparkan isu-isu menarik & semasa

  7. smartz said

    Salam perkenalan kepada semua…terima kasih atas kunjungan anda

  8. taqiyuddin said

    huhuh… moha berjaya belako..

  9. smartz said

    Salam Taqiyuddin. Terima kasih

  10. Erm. Seronok membaca di blog saudari. Banyak info menarik cuma satu sahaja cadangan saya, cuba saudari menulis menggunakan Bahasa Melayu yang betul. Maksudnya dari segi tempat letak tanda baca dan dari segi huruf besar dan huruf kecil. Mungkin akan lebih nampak menarik.

    Dan mungkin ada penulis lain yang berminat menjemput saudari menulis bersamanya. Salam kenal daripada saya.

  11. smartz said

    Salam Studiomuslim

    Terima kasih atas cadangan membina dari anda, inshallah saya akan cuba baiki setakat yang mampu.

  12. zahraannur said

    assalamu’alaykum wbt.. salam ziarah….^_^ keep up your good work sis…!

  13. smartz said

    Waalaikumusalam Zahraannur, terima kasih atas kunjungan anda

  14. Minta tolong sebarkan. E-mail itu adalah PALSU.

    http://produkhalal.wordpress.com/2007/07/03/ubat-dari-sumber-babi-terdapat-di-pasaran-malaysia/

  15. smartz said

    Terima kasih atas post anda, Produkhalal
    Namun begitu saya masih berpegang kepada pasanan nabi iaitu, apabila sampai kepada kamu sesuatu berita, maka selidikilah berita tersebut. Tak kiralah berita itu positif ataupun lebih-lebih lagi negatif.

  16. Liza said

    hi pelajar upm ye..terime kasih di atas tips-tips yg bagus2 belaka..saya pun pelajar upm di fakulti pendidikan..harap jumpa lagi..

  17. profidz said

    hi smartz, salam perkenalan dari saya ProFidz… rase2 nyer ada masuk kat sini 2 3 kali tp lupa nk bagi salam perkenalan… btw banyak tips yang elok dan menarik… kenapa tak buat blog sendiri, at least tak ler membazir masa… tak gitu?? memang ada class blog awk ni…

  18. keren nih tempat

    MERDEKA BUAT INDONESIA….

    mau tau gmn caranya dapet
    1. sofware gratis
    2. ebook gratis
    3. akses internet murah hanya 200rupiah/jam
    4. internet murah dan unlimited
    dan rahasia-rahasia yang mungkin anda akan mengetahuinya setelah anda ke sini…

    http://TopStrategi.com/?id=topstrategi

  19. smartz said

    Salam kenal Profidz, terima kasih atas kunjungan anda. Begitu juga dengan Internet Murah.

  20. Assalamu’alaikum…

    Salam ziarah dan perkenalan dari negeri seberang🙂

    Wassalam
    Batam~Kepulauan Riau~Indonesia

  21. smartz said

    Salam Fakhrurrozy

    Terima kasih kerana sudi ziarah ke blog saya, selamat berkenalan

  22. ct said

    Salamualaikum…salam ziarah dan salam perkenalan. Semoga ukhwah berpanjangan.

  23. smartz said

    Salam Ct selamat berkenalan, terima kasih kerana berkunjung kemari

  24. marahman said

    Assalamualaikum, tahniah dan teruskan usaha saudari untuk menyebarkan informasi-informasi dan teguran yang berbentuk sindiran, tetapi menyeronokkan…syabas..

  25. sharifah said

    salam perkenalan dari http://bungastokin.blogspot.com/

  26. Forum KITA said

    salam

    bagus blog ni, mahu tak anda letakkan blog ni di Forum KITA sebagai blog rujukan?

  27. smartz said

    Boleh juga

  28. salam perkenalan…

  29. smartz said

    Salam perkenalan Mamasalindah

  30. syaraf said

    assalamualaikum..

    ” addunya mata’ wakhairu mata’iha almaratu solehah…”

  31. smartz said

    Waalaikumusalam Syaraf

    Terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini

  32. ashraf said

    salam perkenalan…

    semoga usaha saudari diberkati…
    pelajar melayu memang perlukan bantuan

    ashraf

  33. syafiqah said

    tolong huraikan dengan lebih lanjut tentang falsafah solat yang dapat menjana peribadi seorang pelajar…

  34. smartz said

    Assalamualaikum Syafiqah

    Sebenarnya yang ditanya tidaklah lebih baik dari yang bertanya. Cuma apa yang boleh saya katakan bahawa nabi telah berpesan bahawa solat itu boleh mencegah dari perbuatan yang keji dan mungkar. Cuba kita ingat kembali sejauh manakah kita telah meninggalkan perkara-perkara yang dilarang dan melaksanakan perkara-perkara yang dianjurkan oleh islam. Adakah kita solat tapi masih tidak menutup aurat atau kita solat tapi masih tidak menghormati orang tua atau kita solat tapi masih mencuri dan sebagainya. Beruntunglah orang yang solatnya boleh memelihara dirinya dari perkara-perkara yang seperti itu. Jadi, bagaimana solat kita?

  35. jaarsmtd said

    salam kpd Smartz & semua,

    semoga anda dapat meneruskan menulis blog ini dan jika anda seorang pendidik, diharapkan kita dapat bertukar2 soalan atau bahan. Jika anda berminat bolehlah hubungi saya ek, k tq

  36. smartz said

    Waalaikumusalam Jaarsmtd

    Salam perkenalan kepada anda terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini

  37. salam saya fauzi dari kl salam kenal

  38. wasalam fauzi..salam kenal

  39. Assalamu’alaikum & salam sejahtera..

    hati terpaut mata terpukau..
    melihat artikel yg tersedia..
    blog motivasi menambah ilmu..
    izin kan sy menjadi pembaca setia..

    salam perkenalan dari saya..
    Nana Nur Jannah
    blogger : http://www.projek-copycat.blogspot.com

  40. izham said

    salam,
    saya sekadar berkongsi, ada 57 jawatan kosong sedang di iklankan di web http://www.utm.my/registrar. mungkin ada diantara saudara saudari sedang mencari kerja boleh mencuba di UTM. borang boleh download di web. TQ! mungkin boleh diiklan di sini kot.. hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s